IKEA dukar till bröllopsfest

I sommar blir det kungabröllop med kalas i veckorna två. På IKEA tjuvstartar dom firandet och dukar upp till fest. Tillsammans med stylisten Lo Bjurulf har dom skapat sex magiska miljöer som inspirerar till bröllop och kalas, både stora och små

Festdukning är en konst som förvandlar vilken koja som helst till ett slott. I bilderna för IKEA har Lo Bjurulf skapat dukningar i olika stilar som sträcker sig från blomstrande fransk romantik till ljuv papperspoesi. Borden dignar av sprudlande kreativitet, där rosor, fjädrar och origami-blommor gör varje placering unik.

 

Med de här dukningarna vill vi sprida inspiration till alla som planerar bröllop och fest, oavsett storlek på plånboken. Jag blir själv glad av bilderna och hoppas det smittar av sig, säger Joel Idén projektledare på IKEA Sverige.


Fria på Facebook – vinn bröllopsfesten

Den som går i giftastankar har även chans att vinna sin bröllopsfest med dukning, blomsterarrangemang och tre-rätters meny. Allt som behövs är ett frieri på Facebook senast den 11 juni. Det vinnande frieriet, som kan vara en film, dikt, sång eller text, utses av en jury och presenteras den 18 juni.











Kommentarer
Postat av: Michaela

WOW, tänk att IKEA kan ha allt det där..? Ser verkligen superfint ut.. Synd att man redan har gift sig... ;)

2010-05-05 @ 13:52:59
URL: http://realmicca.blogspot.com
Postat av: Maria L

Spännande! Är det facebook eller IKEA som ordnar tävlingen? kram

2010-05-16 @ 11:51:23
Postat av: Madicken

Härliga bilder; Älskar vitt!!!

2011-02-25 @ 10:50:01
URL: http://www.brollopsinfo.org/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow Bröllopsbloggen
Trackback
RSS 2.0