Gör det lite speciellt!

När den stundande dagen kommer vill man självklart ha de lilla extra för er som letar efter just det kommer här ett par kanon tips på olika men bra vigslar!


Bröllop & Smekmånad i Karibien

Gratulerar till ett bra val - Drömvigsel är nära.

Varmt välkomna till DeluxeVacations, det är vi som är störst på bröllopsarrangemang i den exotiska och underbara Karibiska ö-världen. Ditt Bröllop blir till ett oförglömligt minne!

Det är både enkelt och prisvärt:

Ni väljer resmål och hotell samt beställer de begärda dokumenten från Skatteverket. Resten gör vi.

Priset för två personer är fr. SEK 36.000:- Detta inkluderar flyg från Stockholm/Göteborg, All-Inclusive hotell i sju nätter, transfers samt Vigseln. Du kan boka fler nätter efter önskemål.

Bäst av allt - när du bokar en resa betalar du inte mer än 1.000:-/bokning. Resten erlägger du
först 30 dagar före avresan.

Vi finns här för er. Ni får alltid personlig och snabb service av oss närhelst ni har funderingar.


Flygbild

Välkommen till Borgholms Slott!


Bröllop
Fler och fler vigslar genomförs också på Borgholms Slott, både kyrkliga och borgerliga, med eller utan bröllopsmiddag. För mindre vigslar under ordinarie öppettid behöver man inte boka sal, men vill man garantera sig ett inomhusalternativ bokar man sal enligt ovan. Brudpar, vigselförrättare och två vittnen har alltid fri entré.
Frågor/bokning:
Kastellan tel. 0485-123 33
Slottsförvaltning tel 0485-880 81


Kalmar slott i skymningsljus

Välkommen till Kalmar Slott


Bröllop på Kalmar slott

EN AV SVERIGES POPULÄRASTE BRÖLLOPSKYRKOR

Interiörbild från slottskyrkan på Kalmar slottSLOTTSKYRKAN - Den nuvarande byggnaden där kyrkan är belägen uppfördes 1569 och var från början en bostadsvåning. Slottskyrkan påbörjades av Johan III och stod färdig 1592. Den inreddes dock inte förrän under Gustav II Adolfs tid. Slottskyrkan är en av Sveriges mest populära bröllopskyrkor.


Gästabudssalen på Kalmar slottGÄSTABUDSALEN
Yta: 108 kvm
Takhöjd: 4,5 m
Antal: 120 personer

Letar samarbetspartners

Hej, som ni alla vet ska jag innom kort ingå i wedding in swedens team som koordinator.

Ni som till yrket är frisörer/sminköser/florister etc...och ev kan vara intreserade av ett samarbete kontakta mej på mail [email protected]
Rea på bröllopskläder

Novia D'Art på Barcelona Bridal Week
Ska du till London i helgen? Har du inte hittat drömklänningen ännu? Nu har du chansen att fynda en designerklänning, till 70 % rea!

The Designer Wedding Dress Sale går av stapeln under lördagen den 28 och söndagen den 29 november på Thistle Hotel i londonstadsdelen Marble Arch. Här kommer du att hitta klänningar från bland annat Amy Michelson, Anna Christina, Atelier Aimee, Augusta Jones, Caroline Castigliano, Christiana Couture, Fabio Gritti, Galit Levi, Jenny Packham, Lyn Ashworth, Novia D'art, Oleg Cassini, Ronald Joyce, Sharon Hoey, Toi Sposa och många många fler. Det finns alla typer av klänningar för alla sorters brudar – du kommer garanterat att hitta något som du gillar. Klänningarna reas ut till upp till 70 % rabatt.

Boka din biljett på bridaldesignersale.com.

 

Källa:allt om bröllop


Förberedelser/dukning

Hej ifrån sjukstugan.
Här hemma är det fortfarande krassligt men endel börjar bli på bättringsvägen!

fått en fråga.
Postat av: dimonds is a girls......

Hejj!
Jag undrar bara var du har köpt din bröllopsklänning och vad den kostar den är jättefin. Jag ska själv gifta mig till sommaren å letar efter bröllopsklänning.

2009-11-18 @ 12:50:45

Alla i vårt brudfölje hade kläder ifrån underbara Johanna på
Bröllops-Festkläder

Där kan du t.o.m hyra "min" klänning om du tycker den var vacker.

men här kommer lite dukningsbilder!


Så till dom super goda cupcaksen


Vill börja med ett tack

Till alla er som hänger kvar och läser min blogg.
Märker att ni är många kvar som inte sviker min sida :)
Det värmer ska ni veta.

Sen vill jag tacka de företag som mailar in och erbjuder om samarbete till min stundande karriär :)
Jag kommer självklart kontakta er om det finns intresse för ett samarbete!!I skrivande stund ligger vi alla hemma och är sjuka dock... Svininfluensan har drabbat vår familj!
Mindre roligt men är bara att gilla läget och hoppas på snabb vändning.

kram på er alla


Behöver du hjälp?

Det finns ett företag i sverige som heter Wedding in sweden där kan du som behöver hjälp med ditt bröllop eller fest få kostnadsfri rådgivning men även helhetslösningar till din fest/bröllop.

I framtiden ska ni även kunna få tips av mej där då tanken är att jag ska bli en av deras nya bröllopskoordinatorer :)
HUr kul som helst!!

Så här beskrivder de sitt företag:

Wedding in Sweden arbetar som fest- och bröllopsstrateger. Vi planerar, bokar och genomför bröllop och fester med kvalitetssäkrade leverantörer i hela Sverige.

Du väljer själv för vilka delar av ditt arrangemang du vill använda oss. Du är välkommen att kontakta oss oavsett om du bara behöver hjälp med att hitta tex. fotograf, boka transport eller för hjälp med hela planeringen och genomförandet.

Att vi dessutom helt kostnadsfria är unikt!

Fördelen med att anlita oss är att vi är ditt bollplank och finns som stöd för alla frågor som kan dyka upp i samband med planeringen inför ditt arrangemang.

 

Hur går det till

KOSTNADSFRI KOORDINATION OCH BOKNINGSSERVICE
Du väljer vilka delar vi ska hjälpa dig med. Det kan vara t.ex. att boka fotograf, hitta en elektronisk flygel, underhållningen, hitta brudklänningen eller att vi arrangerar hela festen eller bröllopet.

Vi ansvarar, efter dina önskemål, för att hitta passande leverantörer, sköta bokningar och sammanställningar samt hålla kontakten med involverade parter. Vi ser också till att budgeten hålls och håller dig informerade under hela planeringen.
Som strateg är det vårt jobb att se till att din dag blir som du har drömt om!

FÖR DIG SOM VILL HA HJÄLP MED FLERA DELAR AV ELLER HELA ARRANGEMANGET BÖRJAR ALLT MED EN KOSTNADSFRI KONSULTATION
Oavsett om du väljer koordination för ett totalarrangemang, eller att göra det mesta av planeringen själv, så börjar allt med en konsultation. Konsultationen ger ett praktiskt underlag till en planeringskalender inför ditt arrangemang. Planeringskalendern är ett stöd på vägen där vi samlar allt viktig information och de kontakter du behöver inför din fest eller ditt bröllop.

Vi går igenom tankar, drömmar, önskemål, budget och andra saker som kan vara viktiga att tänka på, sedan gör vi planeringskalendern tillsammans med dig samt kommer med råd som passar just ditt arrangemang.

Wedding in Sweden sköter allt kontakt, bokningar och avtal med involverade leverantörer.

FESTDAGSKOORDINATION
Vi finns på plats för en bekymmersfri arrangemangsdag. Vi håller i alla trådar under dagen, ser till att alla saker hamnar på rätt plats, att personer med åtaganden lyckas, dukningen blir rätt, att transporter fungerar m.m.
Luta er tillbaka och njut av bröllopsdagen!!


Kan det bli bätte? Nej jag ahr svårt att tro det, vilket vinnande koncept.

Kika in på deras hemsida och läs om allt ifrån bröllopsmässor till fotogalleri!

http://www.weddinginsweden.se/

Pju

Jag har börjat jobba i kalmar (visserligen på prov än så länge) men nu är et FULL rulle på mitt liv.
Jag har faktiskt dåligt samvete för att jag inte hinner uppdatera er men när l ivet fått lite mera rutin och balans kommer jag tillbaka! tills dess får ni alla ett tips på att hitta det ni söker
(eftersom jag inte gett så mycket bra tips)


Kika in HÄR sökmotorn för alla bröllopspar

RSS 2.0