De alla brudpar inte får missa

Sommartider är bröllopstider.
Nu har alla som drömmer om en diamantring chansen att vinna en ädelsten innan bröllopet i sommar.

Spelbolaget Paf har släppt ut två äkta diamanter på Facebook.
Alla som är över 18 år och har ett personligt konto på Facebook kan stjäla diamanterna som tillsammans är värda ungefär 60 000 kronor.

När du stjäl en av diamanterna publiceras en ”statusrad” på din Facebook-profil som berättar att du äger en av ädelstenarna, där finns också en länk som ger andra möjligheten att ta diamanten från dig.

För att kunna stjäla en diamant måste den vara ”ledig”.
Gå in på sidan www.paf.com/stolendiamonds<http://www.paf.com/stolendiamonds för att se hur sekunderna räknar ned. När tiden gått ut kan vem som helst ta diamanten på nytt.Information om diamanterna på Facebook:

Diamant 1
Slipning: Briljant / God
Färg: Grön
Klarhet: SI
Vikt: 1,05ct
Storlek: 6,48 x 4,4 mm
Värde: 29 500 kr

Diamant 2
Slipning: Päron
Färg: Svart
Klarhet: Opage
Vikt: 25,96ct
Storlek: 25,38 x 17,20 x 6,68 mm
Värde: 30 000 kr

Den 23 maj blir det bröllop i BingoLotto!
På pingstdagen den 23 maj är det bröllopsspecial i BingoLotto och då är dags att vara riktigt kär och galen! Ett lyckligt par kommer nämligen att få gifta sig i direktsändning med Lotta Engberg som vittne. Det är tittarna som kommer att få tävla om att bli de lyckliga tu som vigs sig i tv. Paret får inte bara varandra utan även en weekend i Göteborg samt en lyxig bröllopsresa.

De som vill tävla skickar in en bild samt en kort beskrivning av sig själva och är då med i utlottningen av bröllopet.

­- Det ska bli väldigt kul att få besök av ett förälskat par som vill bli äkta makar, konstaterar Lotta som har mycket god erfarenhet av tv-bröllop sedan hon ledde vigselprogrammet ”Kär och Galen” under början av 90-talet.”

Bröllopssvit, limousin och lyxig bröllopsresa väntar paret som vigs i direktsändning på pingstdagen söndagen den 23 maj!

Maila eller skicka ett brev till Lotta med en bild på dig och din partner samt en kort beskrivning om vilka ni är och hur ni träffades. Gör ni det så har ni chansen att bli brudparet som vigs söndagen den 23 maj.

Den 10 maj kl. 24.00 går ansökningstiden ut.

Mejla: [email protected]

Skicka brev:
BingoLotto
Eyeworks
Gamlestadsvägen 2-4
415 02 Göteborg


RSS 2.0