Vinter bröllop

Vintern, mörker och mys närmar sej med stormsteg.
I morgon är det faktiskt exakt 2 mån tills julafton.

Kanske ska just ni gifta er på vintern men vill piffa till ert bröllop lite extra?!

Då har jag tipset för er...


Nu har Festdetaljer.se fått in uthyrningsprodukter för er som planerar ett vinterbröllop!
Förutom stolsöverdrag i vinrött, silver och vitt finns nu även ljuslyktor och servettringar i form av snökristaller och placeringskortshållare i form av julkulor. Ta en titt på www.festdetaljer.se för mer information!


Kika in deras produkter så vackert!


placeringskort hållare

servetthållare


Jag ser det framför mej en klänning kritvit som snö med pälskrage på långa armar självklart päls nertill på dem med. Man kommer med häst och släde till kyrkan där luktar det glögg och pepparkakor...

Åhh är nästan så jag blir sugen på att göra om det en gång till fast i vinter style :-p

Lekar

Suttit uppe och googlat runt lite på olika bröllops sidor :)
Man lever fortfarande kvar i den härliga värld.

Kom över en sida med roliga vuxen lekar som kan passa på bröllop

kika in HÄRFunderingar

Ok, sitter här uppe mitt i natten när alla barn sover :)
Funderar på upplägget för artikeln, i vilken ände ska man börja?
Lite pirrigt faktiskt för de är jag som kommer skriva min egen artikel ingen annan.
Självklart kommer redaktören gå igenom texten men de ska va tydligt att det är jag som skrivit och inte tidningen.
Kul, men pirrigt...

Jag har även på min "lediga" tid börjat söka jobb, det går mindre bra finns inte ett jobb i kalmar län som lyckats va något för mej.
Så jag står fast vid bröllopskordinator grejen, har tänkt kolla upp det i veckan.
Så om du som jobbar som det läser här hos mej eller du känner någon som gör det.
Tveka inte på att höra av er till mej då jag vill veta om hur just du började, vart du utbildade dej
(om du  utbildade dej) förstått att de är många som jobbar på presonlig erfarenhet.

Så länge ger jag er ett roligt bröllop tips för er som letar efter det udda men garanterat oförglömliga!


Planeringen inför världens första bröllop i tyngdlöshet är i full gångNew York-borna Noah Fulmor och Erin Finnegan kommer att säga "ja" till varandra den 20 juni när de flyter tyngdlöst omkring ombord ett modifierat Boeing 727-200 flygplan. Därmed blir de det första paret som gifter sig i tyngdlöshet.

Paret där båda är stora rymdentusiaster och båda drömde om att bli astronauter, kommer att utbyta ringar och äktenskapslöften tillsammans med den närmaste familjen och vänner på ett ombyggt flygplan som kommer att lyfta från Kennedy Space Center på Cape Canaveral i Florida.

– Noah har hela tiden pratat om att han skulle vilja gifta sig i rymden. Men vi kommer förmodligen inte att ha råd att åka ut i rymden förrän om 25 till 50 år, kanske till vår bröllopsdag, så när Zero G öppnade sin verksamhet för allmänheten föreslog jag att vi skulle kompromissa och gifta oss på en av deras flygturer, säger Erin Finnegan.

Ringarna år skapade från en meteorit

Rymdturisten Richard Garriott, som flög till den internationella rymdstationen förra året kommer att förrätta ceremonin. Bruden kommer att ha en bröllopsklänning som är speciellt utformad för att kunna ha på sig i tyngdlöst tillstånd (under klänningen bär bruden ett par byxor) och är framtagen av den japanska haute couture designern Eri Matsui. Brudgummen kommer att vara klädd i en för detta tillfälle specialdesignad smoking skapad av J. Lucas Clothiers, med ett skört speciellt utformad för en tyngdlös miljö. Än så länge finns det dock inga bilder på varken brudklänningen eller smokingen, men förmodligen kommer brudklänningen att ha likheter med den som Matsui visade upp 2006. Brudparets ringar kommer även de att vara mycket speciella. Juveleraren Chris Ploof har tagit fram ett par som är gjorda av delar från en järn-nickel rik meteorit som föll ner i Namibia under förhistorisk tid, den så kallade Gibeon meteoriten.

Inbjudan till Noah Fulmors och Erin Finnegans bröllopParet har betalat 5400 dollar per person för dom själva och 10 gäster som ska följa med på flygningen. Vissa av gästerna betalar dock en del av sin biljett själva.

– Noah och jag lägger ner mycket pengar på vårt galna bröllop eftersom rymdresor för den vanliga människan är något vi verkligen tror på. Vi menar verkligen att framtiden finns i rymden, och att allmänheten ska kunna färdas där. Vi vill för fram rymdresande som en positiv sak, säger Erin Finnegan.

Efter en kort ceremoni kommer de nygifta att landa och ta emot övriga gäster på marken, inklusive brudens mor, som avstod från att åka med.

Det är inte första gången som det pratas om giftermål i rymden. Under 2003 gifte sig den ryska kosmonauten Yuri Malenchenko med Ekaterina Dmitrieva när han var ombord den internationella rymdsationen. Dock var bruden kvar på jorden, på Johnson Space Center i Houston, och bröllopet genomfördes via en vidoelänk. När de suborbitala rymdfärderna kommer igång inom ett par år planerar George Whitesides och Loretta Hidalgo att gifta sig när de åker med Virgin Galactics SpaceShipTwo. Även Cindy Cashman och Mitch Walling planerar det samma, men de kommer att bli ett par när de åker med Rocketplane XP.

Mer info kring Noah Fulmors och Erin Finnegans bröllop finns på deras sida zerogravitywedding.com.


Källa:rymdturism.se


Tidningen bröllopsmagazinet

Redaktör Jeanette och jag har precis avslutat vårat samtal.
Jag ska vara deras brud i tidningen, så nu har jag novemner månad på mej att skriva en berättelse på 7000 ord och lägga till en massa biler berätta om vår väg till bröllopet :)

Gud va kul det ska bli att få berätta det!


Måste ringa till Emilie och börja fila på vilka biler jag får skicka dom, åhhh va kul :)

Hej

Sjuklingen Therese tänkte skriva några rader, börjar sakna bloggandet något fasligt.
Men efter bröllopet har jag och barnen inte gjort annat än och legat sjuka.
Man märker verkligen av att all stress försvunnit och att man gick på "övertid".
Så har verkligen varit behövligt att bara få vara!

På söndag bär det av till sardinien med familjen för att få lite av en bröllops/50 års kalas resa.
Min svärmor fyller nä,ligen det, så hela familjen ifrån Richards sida ska åka.
Ska bli mycket trevligt och skönt att få komma bort lite.
Så längtar jag att få inviga de söta flippfloppsen ifrån brollopsbubblor.seHand i hand på stranden med ett vädligt tydligt budskap sååå sött...

Har även börjat klura lite på vem av er som ska få ta över bloggen, samt även hur jag ska gå till väga.
Om någon duktig på bloggar och webb läser detta så hör gärna av er hur man kan byta ''ägare" på bloggen utan att behöva byta sida (om ni förstår vad jag menar)

Ha det underbart alla där ute puss & kramNu har mina bilder kommit

Söta Emelie som åkte upp till oss för att hjälpa till att fotografera på bröllopet har nu skickat bilderna på oss.

Jag ler, sitter här i stolen och drömmer mej tillbaka till denna underbara dag.
Dagen då vi lovade varandra evig kärlek

Dagen som jag har svårt att beskriva med ord... SÅ stort var det...

Se för er själva!


(detta är en av mina favoritbilder så goa och spontana barnen är)


Detta är bara några av de underbara bilder jag kommer visa er..

Här ser ni smyckena som jag fick utan bloggaren Soffiz vackra sötvattenspärlor som hon gjort både öronhängen hals/armband av.
Till armbandet va det ett så sött spänne på, dessa är smycken som jag kommer använda flitigt och minnas... Njuta :)

Alla kläder ni ser på bilderna kommer ifrån super söta Johanna som driver företaget Bröllops-Festkläder hon både hyr/säljer ut kläder till bal festligare tillfällen eller bröllop.
Jag kan verkligen rekomendera Johanna skarpt hon har ett super proffsigt "öga" för vad som är rätt för just er.. Ja de är ju bara att kika på alla oss ser ni hur vackra hon gjort oss.

Vi kommer va dej evigt tacksamma och jag är jätte glad för att jag fått mej en ny vän, ser verkligen fram emot att ev du och din man kan komma ner till oss igen och vi kan umgås utan "festligheter" fniss...

RSS 2.0