Löften

Oavsett hur traditionella och formella eller unika och okonventionella ett bröllop kan vara har många brudar och fästmäns börjat skriva egna löften, med varierande grad av kreativitet. Det finns massor av saker som bör beaktas vid beslut mellan traditionella löften eller unika löften egen.

det finns en historia i traditionella löften,  lovande kärlek och engagemang för varandra hela livet. många religioner har sina egna versioner av de löften som ett par gör till varandra och eftersom de har använts under så lång tid, har de djup och mening redan byggt i. Om du planerar att skriva egna löften, du bör studera traditionella löften och överväga vad som gör dem unika.

skriva egna löften kan ni vara så kreativa som ni vill i de ord du talar när lovande ditt liv till någon. låt dig skapa mycket personligt uttryck av kärlek och engagemang. om du har en favorit love poem, berättelse eller sång, bör du skriva ner dina favorit passager. ser dock religiös litteratur och välj passager som är lämpliga att din relation och dina känslor. fundera över hur du verkligen tycker om det här steget i ditt liv och om den person du lova att spendera resten av ditt liv med. 

du ska göra ditt bästa för att verbalize exakt hur du mår och vad det är som du är villig att lova att din älskade, och hur ert engagemang för dem är för en livstid. praxis säger dina löften högt så att du kan vara säker på att det är rätt längd, och fokuserad, inte bara klängande överallt. Man kan välja att skriva dina löften ihop, eller skriva dem separat. Man kan välja att dela dina löften före tiden, eller bara överraska varandra.  så göra vad gör du känner dig mest bekväm.

oavsett om du väljer att använda traditionella löften, skriva egna löften, eller använda någon kombination av båda, ditt bröllop löften är det centrala syftet med bröllop. de förtjänar allvarligt övervägande, tid och uppmärksamhet så att de blir ett verkligt uttryck för din kärlek.

Källa:http://www.maipiaowang.com

Du kan om du inte vill skriva ett eget gå in på talskrivarna och köpa dej ett tal..
Om du nu inte är haj på att knåpa ihop ett eget

Kommentarer
Postat av: Martina

Oj, vad krångligt det var att läsa texten! Har den översätts bara rätt upp och ner från engelska eller nåt?

2009-06-24 @ 16:59:54
Postat av: emma

2009-06-24 @ 18:11:19
Postat av: emma

ja det är bra med oss :) dåligt med uppdatering bara, ska iväg i helgen och kolla på en lokal, håll tummarna för att den blir bra!allt bra med er också i sommarvärmen hoppas jag?kram

2009-06-24 @ 18:12:20
URL: http://weddinginjune.blogg.se/
Postat av: vesna

kul datum =) ja ville gifta mig 080808 :D

2009-06-24 @ 20:57:13
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: Michaela - [FOTO & DESIGN]

vilken underbar blogg :)

2009-06-25 @ 00:00:18
URL: http://soeticz.webblogg.se/
Postat av: Skönt Hemma

Ha en underbar dag! Vet att du har mycket att stå i nu men försöka att koppla av mellan varven ;)Kram!

2009-06-25 @ 08:26:08
URL: http://skonthemma.blogg.se/
Postat av: attis

Gomorron vännen. Jag fick dessa datagrejor på mail. Tycker de är ganska sanna. Nu får du ha en toppendag och försök få lite vila mellan varven.

Kram

2009-06-25 @ 09:26:05
URL: http://attisblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow Bröllopsbloggen
Trackback
RSS 2.0